13.3 C
Medemblik
24 mei 2020 22:59
Medemblik Actueel.

Verrassende tentoonstelling ‘Huis van Oud’ Wognum

Bronzen beeld van Koos Kenter
Bronzen beeld van Koos Kenter

Wognum – Op 4 en 5 oktober aanstaande is in het ‘Huis van Oud’ aan de Grote Zomerdijk 33 in Wognum een expositie van 8 kunstenaars. Schilderijen, glaswerk, foto’s en beeldhouwwerk worden hier geëxposeerd.  Speciaal voor het ‘Huis van Oud’ heeft Niels Ursem een special gemaakt van koeien. 

De kunstenaars die hun werken tentoonstellen zijn:  Riet Ursem en Lida Commandeur die keramiek tentoonstellen, Hans Spigt die zijn olieverf werken laat zien, Ina Bedorf  die haar kunstwerken gemaakt met acrylverf laat zien, Koos Kenter die zijn bronzen, stenen en houten beelden tentoonstelt , Lenie Boots toont haar speksteen en acrylverf kunstwerken, Jeroen van de Brug toont zijn glaswerken en natuurlijk de eerder genoemde Niels Ursem met zijn fotospecial over koeien.

Voor de kinderen is er zaterdagmiddag een workshop zandsteen bewerken. Maximaal 20 kinderen kunnen hieraan deelnemen. De kosten van deze workshop zijn € 5,- pp. Dit is inclusief materialen en gereedschappen.  Opgeven kunt u bij Koos Kenter op telefoonnummer, 0229-573943 of via emailadres e.kenter@quicknet.nl. De expositie is van 12:30 uur tot 17:30 uur op de zaterdag en op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Reageren via facebook