Weerbericht Medemblik 25 september – De zon is terug.

vrij zonnigMedemblik – Na de grijze koude dag van gisteren waar er met enige regelmaat de regen met bakken te gelijk uit de lucht kwam vallen en zelf een paar klappen onweer te horen waren is het vandaag een heel ander weertype. De zon komt terug, de wind draait naar het zuidwesten en is vrij krachtig 4Bft. De temperatuur is met 18 graden normaal voor deze tijd van het jaar, en het blijft droog. In de nacht naar vrijdag koelt het af tot zo’n 12 graden. 

Vrijdag is het wisselend bewolkt, maar het zal wel zo goed als droog blijven. De temperatuur is met 19 graden nog een graadje hoger dan vandaag en de wind zwakt af naar matig 3Bft en waait uit het westen.  Na vrijdag draait de wind naar het oosten tot zuidoosten en voert droge warme lucht aan. De temperatuur op zaterdag loopt op naar zo’n 19 á 20 graden bij een matige tot zwakke wind 2 á 3Bft en de zon zal het zomers doen aanvoelen. Zondag een zelfde dag maar met 20 á 21 graden nog iets warmer dan zaterdag.

Op het eerste oog lijkt de nazomer door te zetten in de nieuwe week, met temperaturen van net boven de 20 graden, weinig wind en droog.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.