Astronaut Andre Kuipers bezoekt Medemblik.

Andre Kuipers samen met de uitbaters van de Bed&Breakfast
Andre Kuipers samen met de uitbaters van de Bed&Breakfast

Medemblik – De uitbaters van de Bed&Breakfast in het voormalig Vier Noorder Coggen Huis aan de Nieuwstraat stonden afgelopen zondag even met de ogen te knipperen. Er werden 2 kamers geboekt, ieder voor 1 persoon, waarbij elke mogelijke beroemdheid het revue passeerde. Wie zal het toch zijn die komt overnachten. Is het onze premier Mark Rutte? Een kamerlid? 

Nee, geen van beiden. Gisteravond werd duidelijk dat Andre Kuipers de gelukkige was die mocht logeren in het Cogge huis. Na een vorstelijk ontbijt vertrokken beiden weer richting elders, maar niet nadat er eerst nog even een foto was genomen. Zulke beroemde gasten krijg je niet dagelijks te logeren.

Ook eens logeren in het Vier Noorder Cogge Huis? kijk op www.bedenbreakfastmedemblik.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.