25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:07
Medemblik Actueel.

55 plus evenement woonzorgcomplex Valbrug Medemblik

klaverjassenMedemblik – Op zaterdag 4 oktober opent burgemeester Frank Streng het 55 plus evenement in het seniorencomplex Valbrug in Medemblik. Het tweejaarlijks evenement staat dit jaar in het teken van Denken en Doen!. 

Er zijn deze dag diverse activiteiten, zoals: health checks, bridge clinic, klaverjassen een modeshow door de dames van de kledingbank een expositie van schilderijen, volksdansen, een demonstratie Tai Chi er is een heuze computer en tablets café en Wil Luiken verzorgt de muzikale noot. Maar dat is nog lang niet alles, de presentatie is deze dag in handen van goochelaar Rene Kok uit Midwoud, Rene heeft al diverse prijzen op zijn naam staan als goochelaar.

De dag begint om 11:00 uur en duurt tot 15:00 uur. De entreé is gratis.

Reageren via facebook