Wervershoofse Motorclub HDC LakeSide viert 15 jarig bestaan

Wervershoof – Op zaterdag 27 september 2014 viert HDC Lakeside haar 15 jarig bestaan.  De leden willen dit samen met u en genodigden gaan vieren in het clubhuis van de club Café De Twee aan de Dorpstraat 79 te Wervershoof. 

Het ontstaan van de club

De wortels van de club zijn al vroeg in de jaren 90 gezaaid. Motorrijders uit de omgeving Andijk en Wervershoof spreken af om het lange pinksterweekend te gebruiken voor een uitje. Motorcampings en diverse treffens worden bezocht en ook de superrally’s in diverse landen behoren nu tot prachtige gedachtes en kleurrijke soms vergeelde foto’s. De pinksterweekenden monden zo uit in het meer georganiseerd rijden. Ten tijde van de eeuwwisseling beginnen de eerste serieuze gesprekken over een club.

Tijdens deze avond speelt Ed Venekamp en Willem Boon blues-rock klassiekers en als klap op de vuurpijl komt de Led Zeppelin Coverband een optreden geven.   De aanvang is 20:30 uur en de entree is gratis.  Voor meer informatie www.hdclakeside.com

De clubavond is op de woensdag van de even weken geopend vanaf 20.30 uur. Ook op zondag wordt er regelmatig een rondje gereden en diverse treffens (superrally,Leopoldsburg, Blubber) behoren nog steeds tot het jaarlijkse programma.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.