13.4 C
Medemblik
7 juli 2020 00:51
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 24 september – Bewolkt met van tijd tot tijd een bui.

stevig regenMedemblik – Vandaag hebben wij te maken met regelmatig een regenbui. Een storing trekt vanaf de Noordzee over Nederland en zorgt in onze regio voor soms stevige regenbuien. De temperatuur blijft ook ver achter bij wat normaal is voor de tijd van het jaar, met 15 graden is het wel bekeken, tijdens een regenbui daalt de temperatuur naar zo’n 13 graden waar 18 graden normaal is. De wind komt uit het noordwesten en is vrij krachtig 4Bft maar bij vlagen krachtig 5 tot 6Bft. In de nacht naar donderdag koelt het af tot zo’n 11 graden. 

Donderdag trekt de regen weg en krijgen wij de zon weer regelmatig te zien. De temperatuur loopt op naar zo’n 18 graden bij een vrij k rachtige wind uit het zuidwesten tot westen 4Bft.  De dagen daar na wordten alleen maar mooier, veel zon, droog en temperaturen oplopend tot zo’n 20 graden op zondag bij een zwakke tot matige naar het zuidoosten draaiende wind.

Reageren via facebook