Zondag 28 september: Molenpop bij Molen de Hoop Wervershoof

The Stream
The Stream

Wervershoof – Het jubileumseizoen van Molen de Hoop krijgt een feestelijk slot met een grandioos muziekfestival op zondag 28 september: Molenpop. Een vijftal bands uit de regio zorgen voor een gevarieerd muzikaal programma en laten de molen rocken! Ook wordt deze middag de naam van het spook van de molen onthuld.

In samenwerking met Westfriesland Events organiseert het team 125 jaar Molen de Hoop dit jaar voor de eerste maal Molenpop. Een muziekfestival dat jong en oud en diverse muziekstijlen bijeen brengt. Molen de Hoop rockt!
Kindervertier en BBQ

Terwijl jeugd en ouderen genieten van de muziek, kunnen de kinderen spelletjes spelen bij de molen en zich vermaken op het springkussen. Om 16.00 uur opent de BBQ. Biertafels, parasols en een tent zorgen voor gezelligheid en beschutting bij wat minder weer.

Programma 28 september

  • 12.00 uur: Voorzitter Ton Schouten opent én onthult naam Spook van de Molen Uitreiking prijzen aan kinderen die de meest originele naam en rol voor het spook van de molen hebben bedacht. Ook wordt het winnende kunstwerk, dat op de scholen in Wervershoof is gemaakt, beloond. Daarna zal het spook een definitieve naam krijgen.
  • 12.30: uur Muzikaal intermezzo door Sjaak Steltenpool
  • 13.00 uur: Optreden Fireproof. Ontstaan op muziekschool de Vuurvogel in 2007 en nu uitgegroeid tot volwaardige band met vele optredens. Fireproof speelt een divers repertoire. Liedjes van Green Day tot Anouk, van The Monkees tot The Red Hot Chjii Peppers, van Guns ’n Roses tot Pearl Jam. Een topband met elektrisch gitaar, basgitaar, drums, zangers én zangeres.
  • 14.00 uur: Optreden Band The Stream. Wat begon als gitaarduo is tegenwoordig een 4-koppige band. Ze weten met gevoelige poprock elk publiek mee te laten deinen. Met Rhythm, Nick, Erwin en Roberto staat deze band als een huis. Ze hebben onlangs de Popsport Publieksprijs gewonnen.
  • 15.00 uur: Optreden Born 2 Late. Deze band timmert vanaf 2010 aan de weg met lekker rockmuziek. Ze brengen nummers van 3 Doors Down tot Bryan Adams, van Herman Brood tot Krezip en van Pink tot U2. De band bestaat uit Ivo (gitaar), Frank (drums), Matti (gitaar), Tom (gitaar), Nick (basgitaar) en zangeres Paula.
  • 16.00 uur: Optreden Blue Flame. Deze coverband is opgericht in 2009 en speelt graag blues en bluesrocknummers. Covers van onder andere AC/DC, JJ Cale, Eric Clapton, Gary Moore en Status Quo staan op het repertoire. André Rood op drums, Jurgen Veer op gitaar, Tineke Wolfswinkel op bas en Bert Hoogeveen als zanger en op de mondharmonica.
  • 17.00 uur: Optreden Guilty Pleasure. Een rock/pop coverband die rockt en verrast. De band bestaat uit Geert Laan (zang, gitaar), Joost Essen (gitaar), Puck Holshuijsen (bas) en Harm Besseling (drums). De jongens spelen hummers uit de jaren 60 en 70 tot en met hedendaagse rockmuziek. Denk aan Creedence Clearwater Revival, The Doors, Jimi Hendrix, David Bowie, Live en Kings of Leon.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.