23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:39
Medemblik Actueel.

Spinnen verjagen busreizigers uit bushokjes.

Foto: Twitter Shannon
Foto: Twitter Shannon

Medemblik – September spinnenmaand en dat is te merken ook. Niet alleen in de tuinen, bij de deuren, overhangend op straat maar ook in de bushokjes van Connexxion. Diverse busreizigers gaan nu liever buiten het hokje staan dan in het hokje bang om te worden overvallen door de griezelige achtpoters.

Navraag bij de gemeente over wie de bushokjes schoon moet houden blijkt dit nogal een vreemde constructie te zijn.  De grond is voor de gemeente Medemblik maar de rest van het bushokje is voor rekening van de Provincie Noord-Holland. En deze kunnen niet aangeven wanneer de bushokjes weer worden schoongemaakt.  Het is dus even ‘doorbijten’ als je als busreiziger moet wachten op de bus.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?