12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:50
Medemblik Actueel.

FC Medemblik Vrouwen 1 wint uitwedstrijd tegen West Frisia VR1

Medemblik – De Vrouwen 1 van FC Medemblik hebben in de lastige uitwedstrijd tegen West Frisia VR1 de punten mee naar huis genomen. In een gelijk opgaande wedstrijd werd uiteindelijk ietwat geflatteerd met 1-4 gewonnen.

Tekst: FC Medemblik

In de 1e helft kregen beide teams goede mogelijkheden maar het was Eva Woudenberg die op schitterende wijze op slag van rust 0-1 aan liet tekenen. De tweede helft gaf een zelfde beeld maar FC Medemblik bleek veel effectiever. Tessa Thepen stifte de 0-2 binnen en pas nadat Zilan Yildiz voor 0-3 had gezorgd kon West Frisia iets terug doen (1-3). Wederom Zilan Yildiz zorgde voor de mooie 1-4 eindstand.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?