Medemblik Actueel.

DVO Wognum Nicols onderuit tegen WSV Apeldoorn

DVO Wognum Nicols mocht aantreden voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. WSV uit Apeldoorn was de tegenstander.

Tekst: DVO Wognum Nicols

DVOWN kampt met problemen wat betreft de spelers. Veel geblesseerden en afberichten om diverse redenen. Als je een te smalle selectie hebt dan is het vragen om problemen. De start dit seizoen met 12 spelers blijkt niet voldoende.
Gisteren waren er maar 4 basisspelers en moest DVOWN weer een beroep doen op spelers uit het 2e en uit de A-jeugd Het werd dus een moeilijke avond ondanks het bij vlagen niet onverdienstelijke spel van DVOWN.
Veel kansen en durf brachten zelfs een voorsprong bij rust op het bord. De doelpuntenmakers waren Timo Bedorf die een schitterend schot vanuit een onmogelijke hoek beloond zag worden en Milco Leijen die niet wilde onderdoen ondanks de tekorten en keihard werkte.

2-1 voor en nog een helft te gaan. Conditioneel zwaar en het vroeg veel van de selectiespelers. Al vroeg in de 2e helft kwam de gelijkmaker en zelfs kort daarna de 2-3 en de 2-4 voorsprong voor WSV.

DVOWN was het toen even kwijt. Wel kansen creëren maar ze niet verzilveren.

Wel wist Ferdy Kaleveld de stand op dat moment nog even terug te brengen naar 3-4 Dan door de ruimte die je moet weggeven kom je zelfs met 3-6 achter te staan en kan je alleen nog maar knokken en hopen dat de bal goed wil vallen. Bij de 4-6 van Ferdy Kaleveld kwam de hoop even terug, en als kort hierna de 10 metertrap door Milco benut zou zijn had er meer in gezeten.

Helaas voor DVOWN nog steeds geen punt. De competitie is nog lang en met deze inzet gaan de punten zeker komen.

Dank aan de invallers: Timo Bedorf, Wouter Doodeman, Martijn Wit, Joost Langedijk, Rick Bakker

Reageren via facebook