Weerbericht Medemblik 20 september – zonnig, vanavond kans op regen-en onweersbuien

vrij zonnigMedemblik – De laatste echte mooie warme dag, met redelijk veel zon en een temperatuur van rond de 21 á 22 graden kunnen wij nog even genieten van een heerlijke zaterdag. De wind draait vandaag naar het noordwesten en is matig 3Bft. In de nacht naar zondag ontstaan er mogelijk enkele stevige regen- of onweersbuien. 

Zondag is het vrij zonnig maar wordt het niet veel warmer dan 18 graden. De wind is vrij krachtig 4Bft en waait uit het noordwesten.  De nieuwe week begint vrij zonnig met temperaturen rond de 17 graden en een matige tot vrij krachtige wind 3 á 4Bft eerst uit het noordwesten later uit het westen tot zuidwesten . Na dinsdag neemt de bewolking toe maar blijft het wel droog.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.