Korfbalveld Sporting Andijk officieel geopend

Foto: B.V.D. Media - Bryan van Dokkum.
Foto: B.V.D. Media – Bryan van Dokkum.

Andijk – Zaterdag 13 september werd het nieuwe korfbalveld van Sporting Andijk geopend. Vanaf het begin heeft Pop Vriend heel veel bete- kend voor de korfbal. Zoveel zelfs dat zonder Pop Vriend er nu geen korfbal meer zou zijn in Andijk. Daarom is besloten dat zoon Arnold Vriend het bord mocht onthullen met daarop tot zijn eigen verrassing de naam: ”Pop Vriend Korfbalveld” Deze naam, die is gekozen uit dank- baarheid voor alle steun in al die afgelopen jaren.

Na de onthulling van het bord kreeg Arwin Vriend de gelegen- heid om een woordje te doen. Hierin werd ook genoemd dat Pop Vriend al heel lang op allerlei fronten de korfbal heeft gesteund; financieel, materieel, maar ook in de zin van het nageslacht dat zich nog steeds ten volle inzet voor de korfbal. Arnold is naast zijn drukke baan in het zaadbedrijf en vier opgroeiende kinderen altijd zeer actief geweest op diverse fronten, dit mede dankzij de inzet van thuis, schrijft de Andijker. 

Pop Vriend blijft het verenigings- leven steunen, en dan met name de korfbal. Namens Pop Vriend heel veel sportief succes toege- wenst! Na deze mooie opening werd iedereen uitgenodigd in de kantine voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.