23.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 06:15
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 18 september – een zon overgoten zomerse dag

Medemblik – Na een zwoele nacht waarbij het niet verder afkoelde tot zo’n 16.5 graden krijgen wij vandaag weer met een heerlijke zomerse dag te maken. De temperatuur loopt op toto zo’n 24 mogelijk 25 graden bij een matige wind uit het oosten (3Bft). In de nacht naar vrijdag koelt het af naar zo’n 15 graden. 

Vrijdag is een dag van uitersten, de dag begint nog met veel zon maar in de loopt van de middag komen er meer en meer wolken tot ontwikkeling en uit deze bewolking kan mogelijk aan het eind van de middag al de eerste regen- of onweersbuien gaan vallen. Deze regen- en onweersbuien kunnen de hele nacht doorgaan.

Ook op zaterdag hebben wij te maken met enkele regen- en /of onweersbuien waarbij de temperatuur een stuk lager is dan vandaag, met maximaal 21 graden is het wel bekeken.  Ook op zondag blijft het bewolkt en daalt de temperatuur nog verder tot zo’n 18 graden wat voor de tijd van het jaar vrij normaal is.

Na het weekend komt de zon wel terug maar dankzij de noordelijke wind wordt het niet veel warmer dan zo’n 17 á 18 graden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?