10.9 C
Medemblik
20 september 2020 09:49
Medemblik Actueel.

Drukte bij indianenfeest Berend Botje Midwoud

De kinderen vermaakten zich heel best.
De kinderen vermaakten zich heel best.

Midwoud – Op zaterdag 13 september was de open dag en tevens het zomerfeest van kindercentrum Midwoud. Het was heerlijk weer, de tipi’s stonden klaar en de limonade stond koud. Kortom, de perfecte ingrediënten voor een geslaagd indianenfeest! Voor de kinderen waren er diverse leuke activiteiten en geïnteresseerden konden een kijkje nemen in de groepsruimten van ons kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang.

Als echte indianen

Het speelplein was omgetoverd tot indianengebied waar de kinderen konden meedoen met speciale activiteiten. Zoals het versieren van totempalen, tipi’s bouwen, limonade vangen, supergrote bellen blazen en schat graven. Kinderen lieten vol enthousiasme aan hun ouders en opa’s en oma’s zien wat ze allemaal doen bij Berend Botje

Dagopvang en buitenschoolse opvang

In het kindercentrum in Midwoud biedt Berend Botje dagopvang en buitenschoolse opvang. Er is een centrale speelhal, een kunstenaarsatelier, de Bibliotheek en een kinderkookcafé waar regelmatig allerlei lekkere baksels worden gemaakt. Ook heeft het kindercentrum een mooie natuurontdektuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Open dag gemist?

Heeft u de open dag bij Kindercentrum Midwoud gemist? Of bent u nieuwsgierig? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. Daarnaast is er inloopavond op maandag 10 november van 19:00 tot 21:00 uur.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?