Weerbericht Medemblik 16 september – Zonnig maar later kleine kans op een (onweers)bui

Medemblik – De dag start met wat nevel of laaghangende mist, maar zodra de zon boven de horizon uitkomt zal deze verdwijnen en loopt de temperatuur snel op richting de 22 graden. In de middag is er een kleine kans op een spatje regen mogelijk met een klap onweer.  De wind waait uit het noordoosten en is matig 3Bft. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar zo’n 15 graden. 

Woensdag schijnt de zon volop en wordt het 23 misschien wel 24 graden, de wind draait door naar het oosten en is matig 3Bft. Ook donderdag is een volop zomerse dag met veel zon en hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Na donderdag komt er meer bewolking en neemt de kans op een enkel drupje regen ook toe. Maar veel zal er niet gaan vallen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.