Medemblik Actueel.

Audio Bedrijven

Informatiemiddag verenigingen West-Friesland druk bezocht.

West-Friesland – Vrijdagmiddag organiseerden Westfriese Uitdaging en het Vrijwilligerspunt Westfriesland een informatiemiddag voor verenigingen en stichtingen bij Scholtens Groep in Wognum. Tijdens deze middag werd uitgelegd hoe men via het bedrijvennetwerk van de Westfriese Uitdaging verzoeken tot spullen, kennis en kunde kan aanvragen.

Een verslag van Westfriesland in Bedrijf

Kans van bedrijvennetwerk

Aan de bijna 70 aanwezigen van stichtingen en verenigingen uit Westfriesland legde manager Sandra Smit van de Westfriese Uitdaging uit wat de voordelen van dit bedrijvennetwerk de organisaties kan bieden. Dit koppelen van vragen met aanbod van bedrijven worden ‘matches’ genoemd. De Westfriese Uitdaging bestaat nu al bijna 6 maanden. Een periode waar zij met tevredenheid op terug blikt.

[soundcloud]https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wfu-sandrasmit[/soundcloud]

 

Reageer op dit onderwerp