Bon-Theater Medemblik presenteert – Ronald Snijders – One Man Show.

ronald snijdersMedemblik – Speciaal voor normale mensen presenteert absurdist Ronald Snijders een groots opgezette split personality show. Het showballet, de kandidaten, de gastartiesten en de gestoorde nieuwsbulletins, het komt allemaal uit zijn hoofd. 

Dit schreef de pers:

De Volkskrant: (****) ‘De show staat als een huis.”Sterke vorm…”Levendige mimiek, aanstekelijk enthousiasme van Snijders…”Onophoudelijke stroom leuke (taal)grappen die qua onverwachte wendingen doen denken aan die van Herman Finkers, maar dan in Randstedelijk moordtempo.’

Het Parool (****) ‘One Man Show markeert zijn doorbraak als theaterman.’ ‘Zijn show – hij is gastheer, zanger, danser en journaallezer tegelijk – is een alibi om de media te parodieren en aan de lopende band grappen te maken.’ ‘Hij weet met zijn breinbrekers een eigen wereld op te bouwen die prettig schuurt…’ ‘Snijders heeft geen fratsen nodig. Hij is een illusionist met woorden.’

Details:

  • Waar: Admiraliteitsweg 6, Medemblik
  • Wanneer: Zaterdag 6 september 2014
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Toegangsprijs: € 15,00
  • Reserveren: reserveren@bontheater.nl

Bezoek de website: http://www.normalemensen.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.