Medemblik Actueel.

8e editie Snertpop belooft spektakel te worden

Foto Beans & Fatback
Beans & Fatback

Midwoud – Als de voortekenen niet bedriegen moet de achtste editie van Snertpop haast wel een muzikaal spektakel worden. Met het succes van vorig jaar nog vers in het geheugen pakt de organisatie van het jaarlijkse Midwouder festival opnieuw uit, om er in sporthal De Tripkouw op zaterdag 1 november een gedenkwaardige avond van te maken. Op 17 september start de voorverkoop.

In 2013 zorgde singer-songwriter Niels Geusebroek er voor dat er geen persoon meer bij kon in de plaatselijke sporthal. Stijf uitverkocht! Een jaar later staat er opnieuw een dijk van een line-up. Een afwisselend lijstje bands, qua stijl en muziek, maar met meer potentie dan ooit tevoren.

Talent uit Midwoud

Wat te denken van Sylvia Aimee, het 18-jarige talent uit Midwoud, dat al op radio (3FM) en televisie (De Wereld Draait Door en Beste Singer-songwriter van Nederland) te zien was. Of Pearl Jamming, de Pearl Jam-tributeband uit Wervershoof, die onlangs nog in de finale van de Clash of the Coverbands stond, en daar lovende kritieken kreeg.

Ook Beans & Fatback betreedt op zaterdag 1 november het podium. Het gezelschap van de Hoornse frontman Onno Smit heeft zich als live band al lang en breed bewezen. Het feit dat hun album ‘With Skin Attached’ van De Volkskrant vijf sterren kreeg, zegt meer dan voldoende.

Afsluiter van Snertpop 2014 is The Dirty Daddies. Een muzikale rollercoaster vol hits, die in hoog tempo op je afgevuurd worden. Waarbij je van één ding verzekerd bent: het dak gaat er af.

Snertpop begint op 1 november om 19.30 uur. Kaarten voor Snertpop zijn vanaf 17 september te koop. In de (online) voorverkoop 15 euro per stuk, aan de zaal 18 euro. Let op: Bij aanschaf van 10 online kaarten, betaal je er maar acht! Kaarten zijn te koop via de website www.snertpop.nl en verder bij Café De Post (Midwoud), Snackerie ’t Zonnetje (Wervershoof), en MFA De Kreek (Zwaag). Volg Snertpop ook op Facebook!

Reageren via facebook