13.2 C
Medemblik
23 september 2020 01:07
Medemblik Actueel.

Medemblikker Rick Schipper in WK-selectie skeeleren

Medemblik – Medemblikker Rick Schipper is geselecteerd voor het WK-Skeeleren in het Argentijnse Rosario dat van 6 t/m 15 november 2014 wordt gehouden. Mede door zijn prestaties is Rick Schipper geselecteerd in de ploeg dat de titel moet gaan behalen bij de junioren. Samen met de uit Andijk afkomstige Kelly Schouten gaan zij de Medemblikker eer verdedigen. 

Opvallend detail is dat de gebroeders Mulder gewoon deel uitmaken van het team die bij de senioren de prijzen moeten gaan binnenhalen. Het WK valt namelijk midden in het schaatsseizoen. De eerste Worldcup sprint vind plaats op 14 november in het Japanse Obihiro en een week later moeten de sprinters aantreden in Seoul.

Rick Schipper en Kelly Schouten vormen samen met Remon Kwant, Jordy Harink en Chris Huizinga het junioren team.  Wij zullen zoveel mogelijk live verslag gaan doen van deze wedstrijden, wij hebben een verslaggever ter plaatse.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?