Lichtjestocht 2014, van Tallship tot Badkuip.

lintjesMedemblik – Net zoals voorgaande jaren zal stichting Koggeschuiten ook dit jaar weer op 19 september de lichtjestocht organiseren. In tegensteling tot de andere tochten die vereniging organiseert, waarbij alleen die grote zwarte schuiten met een rode rand mogen meevaren, mag nu alles meevaren wat drijft en vooruit kan komen!!! Van tall ship tot badkuip alles mag mee. Zolang de boot maar drijft, versiert en verlicht is.

De deelname is gratis en iedereen is hierbij uitgenodigd om mee te varen langs de feestelijk verlichte kades van Medemblik, Onderdijk en Wervershoof! Verzamelen vanaf 19:30 bij molen “De hoop” in Wervershoof en de start zal om 20:00 zijn waarna de deelnemers het water gaan volgen richting Onderdijk en Medemblik.

De creativiteit laat de organisatie aan jullie over!! Dus versier je boot zoals je zelf wil en probeer de grote lichtjestocht prijs te veroveren!! Dit jaar zijn er twee gigantisch mooie prijzen te winnen!! Eén voor de mooiste boot en één voor de mooiste tuin/brug/walkant. Dus, voor de mensen op wal valt er ook wat te winnen. Wees creatief en versier een boot, tuin, brug of ergens een walkant en sleep de prijs binnen. Wat de prijs is de organisatie nog even in het midden, maar het is zeker de moeite waard om even je handen uit je mouwen te laten steken. Dus noteer 19 september in je agenda en versier je schuit, boot, vlot, surfplank of tuin feestelijk en ga voor die eerste prijs.

Net als vorig jaar hoopt de organisatie natuurlijk op prachtig weer en dat de animo weer groot is. De prijsuitreiking en het eindpunt van de tocht zal, als alles mee zit, rond 23:00 in Café De Vooroever zijn. Zie je in de tuin of een boot op de verlichte sloot, op 19 september, a night to remember!!!

Kijk voor doorgang bij evt. slecht weer op de site www.koggeschuiten.nl. Deelname aan de tocht is geheel op eigen risico.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.