Medemblik Actueel.

Evenementen

Rondom Zaterdag. Medemblik op zijn kop.

klein
(B)engeltjes … (archief foto)

Medemblik – Na het daverend feest van gisteravond in de tent vandaag dag 2 van het weekendje Rondom. Op de agenda voor vandaag staat natuurlijk de poppenkast voor de allerkleinsten in de feesttent. Jan Klaassen en Katrijn beleven ieder jaar weer een spannend avontuur: schoenen die vanzelf dansen, een dief die alles wil stelen en een heks die in de knoei raakt met haar toverspreuken. Wat zal er dit jaar weer gebeuren?

Medemblik’s Got Talent

Op zaterdagmiddag staat er in de Rondomtent een uitzinnige menigte. En dat allemaal om hun idool te kunnen aanschouwen. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen in juni meedoen aan de voorronde in het Sint Pieter. Deze grote en kleine talenten uit Medemblik laten tijdens het Rondom-weekend zien wat zij in hun mars hebben op het grote Rondompodium.

Kinderen die niet meedoen mogen op de banken meegenieten. En natuurlijk zijn ook alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om hun idool aan te moedigen! Alle kinderen die meegedaan hebben krijgen een mooie medaille en een zak snoep mee naar huis. Voor de winnaar(s) staan de bekers al klaar!

Puzzelrit en bal

Doe je mee of ben je toeschouwer? Voor de puzzelrit maakt het niet uit, genieten doe je in ieder geval. In heel Medemblik kan je deze avond de sporen zien van de uitgedoste teams. Zo rond de 400 verklede personen, die allemaal hetzelfde thema uitbeelden, fietsen Medemblik rond van post naar post om daar punten te verdienen met een spel.

De strijd om de Vergulde Klerenhangerde Gouden Postde Koplamp en het Achterlicht zal pas op het podium beslist worden. Hierbij heb jij, als deelnemer of publiek, een beslissende stem! Kom om 21.30 uur naar de tent, doe mee en geniet ook na de prijsuitreiking van een gezellig feest!

 

Reageren via facebook