Medemblik Actueel.

Voetbal

De MOC-clinics gaan weer van start!

Midwoud – Vrijdag 26 september gaat de clinic weer van start. Na het succes en plezier van de MOC-clinics van afgelopen seizoen gaat dit seizoen ook weer van start met deze clinics. MOC streeft ernaar om dit seizoen 2014/2015 in te vullen met een 30 tal trainingen waar zij naast de bewegingsmethodiek ook meer aandacht willen besteden aan baltechniek en mentaliteit/weerbaarheid/stabiliteit van de voetballer. Deze trainingen zullen gaandeweg in het seizoen in elkaar overlopen.

MOC wil de eerste vrijdagclinic beginnen met een nul-meting en deze 2 maal in een later stadium herhalen om zodoende het verloop van de speler gedurende het seizoen op papier te kunnen laten zien. Het is dan ook wenselijk 26 september meteen aanwezig te zijn voor deze meting.

Dit seizoen willen zij uitbreiden met de C-spelers. De kosten van deze 30 tal trainingen bedragen € 22,50. Speel je in de F, E, D of C, dan ben je van harte welkom vanaf vrijdag 26 september van 18:00 t/m 19:00. Voor vragen kun je contact opnemen met Hans Sinkeldam op onderstaand nummer.

De begeleiders van Midwoud Oostwoud Clinics

  • Marco Buitenhuis 06-29602668
  • Wout Borst 06-33870416
  • Hans Sinkeldam 06-28439240

Reageren via facebook