21.2 C
Medemblik
26 mei 2020 18:52
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 11 september – wisselend bewolkt

Medemblik – Het heerlijke weekend Rondom is begonnen, en vanaf vandaag gaan wij dat ook aan het weer merken. Vandaag is het nog wisselend bewolkt maar de zon is veelvuldig te zien waardoor de temperatuur oploopt tot een heerlijke 19 á 20 graden. De wind is vrij krachtig en waait uit het noordoosten 4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 13 gaden. 

Vrijdag schijnt de zon uitbundig en wordt het met 20 á 21 graden zelfs warmer dan wat het normaal in deze tijd van het jaar moet zijn. Regen is in geen velden of wegen te zien en de wind is vrij krachtig uit het noordoosten 4Bft.  Het draverij weekend is het wisselend bewolkt, loopt de temperatuur op naar 20 á 21 graden .  Op draverijmaandag wordt het zelfs 21 á 22 graden met veel zon.

 

Reageren via facebook