Medemblik Actueel.

Sport

Qualva Nonantais gedoodverfde winnaar Draverij Medemblik

De gedoogverfde kampioen Qualva Nonantais
De gedoogverfde kampioen Qualva Nonantais

Medemblik – Na de winst in 2012 en 2013 en verliezende finalist in 2013 doet hij een greep naar de winst in de 2014 editie.  Pikeur John Dekker heeft samen met zijn paard gunstig geloot in de allereerste omloop waarin hij tegen Prince of Moor moet aantreden. Prince of Moor is de winnaar van de draverij in Wognum. 

Iper Flying doet dit jaar niet mee, zijn trainer Aad Pools gaf de voorkeur aan de omloop in Hillegom maar met 5-jarige Edo Venus heeft Pools een kanshebber op een hoge notering. Uit de Weere komt Quick du Vivier van de familie Dobber. Een andere favoriet is Chiquita GS van de familie Gorter. Maar wie uiteindelijk met de hoofdprijs er vandoor gaat is pas maandagmiddag duidelijk.

Reageer op dit onderwerp