16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 13:56
Medemblik Actueel.

Feestelijk openingsweekend nieuwe Schoof in Wervershoof

Feestelijk openingsweekend nieuwe Schoof
Feestelijk openingsweekend nieuwe Schoof

Wervershoof – Enkele maanden geleden zijn we verhuisd naar ons prachtige nieuwe gebouw. Om te vieren dat we gebruik kunnen maken van het nieuwe gebouw komt er een feestelijk openingsweekend aan. Op vrijdag 12 september is eerst de officiële opening en ’s avonds een goed gevulde avond met muziek en cabaret. Vanaf 20.00 uur kunt u komen kijken naar ‘van patronaat naar Schoof geloodst’.

Deze avond kunt u luisteren en kijken naar onder andere Joost Botman, de zussen Hoogland met Enrico, Kabee cabaret, Bassie en Bobo en het volksorkest. De zaal is om 19.30 uur open. Kaartjes kunt u kopen bij Knijn Inkt en Entertainment in Wervershoof en bij Cafetaria Roezemoes in Onderdijk. Vanaf 11 augustus ook bij de Schoof. Een kaartje kost € 2,50, dit gaat geheel naar de inrichting van de nieuwe Schoof,schrijft De Binding op haar website.

Zaterdag 13 september wordt er om 13.00 uur geopend door de voorzitter van de Schoof. Dit is voor alle vrijwilligers van de Schoof en verder voor iedereen die geïnteresseerd is. Hierna kunnen er diverse dingen worden gedaan en bekeken door de hele Schoof. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een biljartclinic, demo schaken, yoga, djembé, een optreden van een groepje kinderen, informatie over ons nieuwe cursusaanbod, schminken en een springkussen voor de jeugd.

Om 15.00 uur zullen we voor de kinderen een ballonwedstrijd houden. De ballon die de verste reis heeft gemaakt wint kaartjes voor Linnaeushof! Zaterdagavond is speciaal voor de jongeren. Van 19.00 tot 21.00 uur komen de dj’s van DML Sound voor de 12 tot 16 jarigen (alcoholvrij). Van 21.30 tot 02.00 uur komen Rob Lee, Daan Rood, Funk-a-dell en Johnny L’ectro voor 16 plussers met house en techno.

Zondag 14 september kunt u vanaf 14.00 uur weer genieten van muziek. Keep it Simple met Jan en Edith Sijm, Theo en Dieuwke van Ophem, Jos Breg, Brigit en Enrico Kors, Sjaak Neuvel, Harry Kuip en Henry van Ophem. Matthijs Laan, Hjalmar Verdonschot, Bjorn Oud en Nick Haakman die ons verrassen met vele covers. Ook Evert Sijm, Astrid Meester en Walter Sijm komen onder andere om dit bijzonder feestelijk weekend af te sluiten.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website: www.deschoof.net.

Reageren via facebook