Medemblik Actueel.

‘VVD wil duidelijkheid over gang van zaken trapveldje’

Medemblik – Er sluimert iets in Plan West en dan vooral tussen de buurtvereniging en wethouder Hans Tigges. De 1 beschuldigd de ander van liegen over het trapveldje dat daar gaat verdwijnen vanwege overlast bezorgende hangjongeren.  

Wij vroegen Mark Raat, zelf ook bewoner van Plan West om een reactie over wat er op dit moment gaande is in zijn woonwijk. Hij wist ons te vertellen dat: “Ik maak mij zorgen om de ontwikkelingen rondom het voetbalveldje bij Waterborg. Met name de verschillende verhalen van de wethouder en de buurtbewoners roepen vragen op. De overlast van hangjongeren is zeker een zorg, maar het lijkt mij niet verstandig als er nu overhaast beslissingen worden genomen zonder dat de gemeente en de buurt het met elkaar eens zijn over te nemen maatregelen.”

Namens de fractie zal Mark Raat hierover vragen gaan stellen bij de wethouder.

Reageren via facebook