Sponsor een zoogdier en ontvang de nieuwe zoogdierenatlas gratis!

Boommarter
Boommarter

Noord-Holland – Sponsor uw favoriete zoogdier en ontvang een gratis exemplaar van dit prachtige nieuwe boek. Uw naam vindt u terug bij uw favoriete soort in de nieuwe Atlas Noord-Hollandse zoogdieren. De atlas komt tot stand dankzij vele vrijwilligers die teksten schrijven en foto’s verzamelen. Landschap Noord-Holland brengt de zoogdieratlas uit in samenwerking de Noordhollandse Zoogdierstudiegroep (NOZOS). Samen met andere natuurorganisaties nemen zij een deel van de financiering op zich, maar dat is nog niet genoeg.

Een voorproefje op de atlas

Wist u dat de boommarter op steeds meer plekken langs de kust wordt gezien? Dat de noordse woelmuis leeft in een gebied zonder aardmuizen en dat we in Noord-Holland maar liefst tien vleermuissoorten hebben?

Naast een beschrijving per soort, komen ook andere wetenswaardigheden aan de orde. Zoals over geschiedenis en zoogdierbescherming. Hoe komen botjes van de bruine beer bijvoorbeeld in Velsen terecht? En wat doen we in Noord-Holland voor de das? Kortom, een boek met gevarieerde informatie die zowel een beginnende zoogdierliefhebber als de geoefende expert interessant zal vinden.

Uw naam in de atlas?

Help mee de atlas te realiseren en sponsor een zoogdier. Dat kan voor € 75 per soort (maximaal drie per soort). En als u een zoogdier sponsort, vermelden wij uw naam bij deze soort en u ontvangt een gratis boek! Bedrijven en verenigingen kunnen ook een zoogdier sponsoren. Het sponsorbedrag kunt u in overleg met ons vaststellen. Informeer bij Dorien Hoogeboom naar alle mogelijkheden.
Voordelen

  • Uw bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor de totstandkoming van de zoogdierenatlas.
  • U kunt zelf kiezen welke soort u sponsort
  • U ontvangt een exemplaar van de zoogdierenatlas in november 2014
  • Uw naam wordt vermeld bij de soort in het boek
  • Vermelding van uw logo in de zoogdierenatlas (alleen voor bedrijven)

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.