29.6 C
Medemblik
12 augustus 2020 22:31
Medemblik Actueel.

Ondernemers Club Westfriesland bezoekt wijngaard Saalhof Wognum

Wognum – Donderdagmiddag 4 september organiseerde de Ondernemers Club Westfriesland een na zomerborrel bij Wijngaard Saalhof in Wognum. Ruim 40 ondernemers namen een bezoekje aan deze Westfriese wijngaard en kregen uitleg over de druiventeelt en het maken van wijn. De gekozen dag bleek uitstekend gekozen, de gehele middag volop zon, de ideale combinatie voor een bezoek aan een wijngaard met een wijntje erbij.

Een verslag van WestFriesland in Bedrijf

Wijngaard een succes

De familie Loos zocht na vele jaren van ondernemen in een verfwinkel een nieuwe uitdaging. Het werd een wijngaard aangevuld met een Bed & Breakfast en sinds kort ook een restaurant voor de gasten. De heer Loos pakte het professioneel aan en vroeg advies van de beste wijnkenners voor de beste druiven en teelttips. Inmiddels is de Wijngaard uitgegroeid tot één van de succesvollere Wijngaarden in Nederland.

Na de uitgebreide uitleg mochten de aanwezige ondernemers natuurlijk ook de eigen wijnen proeven. Tevens de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Als cadeau kreeg een ieder van Celine Loos, de dochter van, een klein flesje walnoten likuur, ook een eigen product uit Wognum.

Uit de crisis?

De redactie van Westfriesland in Bedrijf vroeg aan de ondernemers of zij het gevoel hebben dat we wel of niet uit de crisis zijn. Dit waren de antwoorden

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?