25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:20
Medemblik Actueel.

Seniorendag Valbrug Medemblik

Medemblik –  Op zaterdag 4 oktober wordt er in Woonzorgcentrum Valbrug een seniorendag gehouden. Op deze dag zijn er diverse activiteiten voor de 55+er. U meedoen aan gezondheidchecks er is een bridge clinic, u kunt gezellig klaverjassen, maar er is nog veel meer deze dag. Zo is er volksdansen, is er een demonstratie Tai Chi, is er een expositie van schilderijen en geeft de Kledingbank Medemblik een modeshow. 

Voor de computerliefhebbers onder de gasten is er een computer,- en tablet café. De muziekale omlijsting is in handen van Wil Luiken.  De opening wordt verricht door burgemeester Frank Streng en de presentatie is in handen van goochelaar Rene Kok.

De dag begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De entreé is gratis en het eerste kopje koffie of thee is ook gratis.

Reageren via facebook