20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 00:49
Medemblik Actueel.

Leerlingen Medemblikker gitaarschool Studio Baart Kunst op cd

Medemblik – Een twintigtal leerlingen van gitaarschool Studio Baart Kunst in Medemblik is te beluisteren op de cd ‘the student project’ van Emkaway. De cd is een initiatief van Emkaway en Studio Baart Kunst om het publiek kennis te laten maken met de kunsten van de lokale gitaarleerlingen en om het 10 jarig jubileum van Studio Baart Kunst extra luister bij te zetten.

Het idee voor de cd met bijdragen van de leerlingen ontstond toen diverse jamsessies leidden tot het ontstaan van interessante improvisaties. Zodoende werd er bij de studenten gepeild wie het aandurfden om hun improvisaties op te laten nemen. Er bleek animo genoeg en zo werden afgelopen winter in de studio de opnames gemaakt voor dit unieke project. Op de cd komen diverse stijlen voorbij en door de diversiteit aan gitaren en hun bespelers is een gevarieerd muzikaal geheel ontstaan.

En nu is de cd dan klaar en te beluisteren. Bent u benieuwd naar de capriolen van dit bijzondere gezelschap? Stuur dan een mail en dan brengen we u op de hoogte.

Reageren via facebook