18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 18:31
Medemblik Actueel.

30-jarige Roosendaler langer vast, verdacht van moord op Andijkse

Andijk – De 30-jarige man uit Roosendaal die wordt verdacht van moord op Michelle Koek blijft langer in hechtenis. Ook is zijn volledige beperking verlengd waardoor alleen zijn advocaat contact met hem mag hebben, dit om het onderzoek van justitie niet te verstoren. 

De verdachte is op 19 augustus in zijn woning in Brabant aangehouden. Vorige week heeft de raadkamer van de rechtbank zijn voorarrest met 30 dagen verlengd. Politie en justitie willen geen mededelingen doen over het onderzoek waar zij nu volop mee bezig zijn. Bij de aanhouding van de Roosendaaler werd wel bekend dat diezelfde dag huiszoeking werd gedaan in een woning in Andijk, niet de woning van het slachtoffer, schrijft het NHD vandaag op haar website.

De 49-jarige vrouw werd op dinsdag 29 april dood in haar woning aan de Gerrit de Vriesweg in Andijk aangetroffen.

Reageren via facebook