Medemblik Actueel.

West-Friesland rent voor Unicef

unicefrun
unicefrun

Medemblik – Op zondag 26 oktober 2014 wordt de eerste unicefrun West-Friesland georganiseerd. De unicefrun is een hardloopevenement waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan de actie van Unicef We gaan voor 0. De kosten van het evenement worden gedragen door de sponsors en toeleveranciers. Ook de lopers van de run kunnen zich laten sponsoren (Hero for Zero) en deze opbrengsten gaan ook naar de actie We gaan voor 0.

We gaan voor 0, wat betekent dit?
Op dit moment sterven er dagelijks 18.000 kinderen als gevolg van slechte leefomstandigheden, zoals vervuild drinkwater. De actie We gaan voor 0 heeft als doel de kindersterfte terug te dringen naar 0. Door mee te doen aan de unicefrun West-Friesland op zondag 26 oktober steunt u deze actie en helpt u kinderen aan schoon drinkwater.

De unicefrun West-Friesland kent twee loopafstanden: 10 Engelse mijl of 4 km. Er wordt gestart in het Streekbos in Bovenkarspel. De 10 Engelse mijl gaan over een snel parcours tussen Bovenkarspel en Andijk. De 4 km wordt gelopen over de wandel- en fietspaden in het Streekbos. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie en van alle deelnemers worden foto’s gemaakt (na afloop gratis te downloaden). Meer informatie en inschrijven kan op www.unicefrunwf.nl.

Loop mee op 26 oktober en help met de opbrengst een kind aan schoon drinkwater.

Reageren via facebook