16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:26
Medemblik Actueel.

Het Zwembad Midwoud beleeft geweldig laatste zwemweekend.

Afzwemmers 2014
Afzwemmers 2014

Midwoud – Het zit er weer op voor de bezoekers van het Zwembad in Midwoud. Het buitenzwemseizoen is gesloten en het zwembad kan winterklaar worden gemaakt.  Het was een zeer enerverend seizoen voor de vrijwilligers van het Zwembad. Zo was de bootcamp voor vrouwen een groot succes ondanks het slechte weer. Werd de kinderzwemmarathon eind augustus druk bezocht, en werd er zelfs disco gezwommen. 

Afgelopen weekend was het de beurt aan de kinderen om af te zwemmen voor de diverse diploma’s.  De volgende kinderen hebben afgelopen zaterdag hun diploma’s gehaald.

  • Diploma A: Ahmed Mahamed Abdulahi, Badriya Mohamed Mohamoud, Berend Molenaar, David van Doorn, Ilse Druif, Jula Sturk, Saadiq Mahamed Abduli, Sakarya Abdulle, Steyn Sinkeldam
  • Diploma B: Abdikarim Abdulle, Abdulkhadar Abdulle, Collin Kleuver
  • Diploma C: Daena Hofmann, Mijntje Gutter, Nadine Kuin, Nikki Leibbrand, Ninthe Beuving, Ramon Brugman, Rebecca Appelman, Rik Nes, Tim Halsema
  • Survival 1: Arnold Holla, Cornelis Druif, Jasmijn Kleuver, Justin Kleuver, Liset Holla, Meike Druif, Morgan Hofmann, Tije Eelman, Xander Keijzer, Zoë Jong

Discozwemmen

’s Avonds was het de beurt aan de liefhebbers van muziek en zwemmen (tegelijk); maar liefst 150 bezoekers waren zo enthousiast om op hun vrije zaterdag van 19.00 tot 22.00 uur naar ‘Het Zwembad ‘te komen; DJ Arie draaide z’n plaatjes en daar zaten uiteraard ook de nodige verzoeknummertjes bij! Gezellig!

Zondag sluitingsdag

En zondag dan natuurlijk nog de estafette Midwoud-Oostwoud; Midwoud had er in de aanloop van de ‘The Battle’ heel wat energie in gestoken om de Oostwouders nu eindelijk weer eens te verslaan, maar……. Aan het eind van de rit bleken die laatste toch net een fractie sneller!

Namen van de deelnemers en gezwommen tijden zijn nog niet bij de redactie bekend. Maar volgt u de website: www.hetzwembad.nl of kijk regelmatig op onze Facebookpagina: www.facebook.com/hetzwembad. Uiteraard ontbraken de zelfgebakken pannenkoeken niet! Sonja en Klaas, hartelijk dank voor jullie heerlijke bakkunsten. Tot volgend seizoen op ‘Het Zwembad’ te Midwoud

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?