Graafwerkzaamheden Sijbekarspel gaat bijna fout, gasleiding geraakt.

Sijbekarspel – Afgelopen zaterdag is in Sijbekarspel bij graafwerkzaamheden een gasleiding stukgetrokken. De bewoner van het perceel was bezig een gat te graven waarbij hij per ongeluk de gasleiding raakte en beschadigde. De man heeft direct Liander gebeld waarna deze direct de brandweer inschakelde. De brandweer heeft direct met een hydraulische tang de gasleiding afgeknepen waarna niet veel later monteurs van Liander de beschadigde leiding hebben hersteld. 

De toegesnelde politie heeft tijdelijk de weg afgesloten om ongelukken te voorkomen.  De bewoner was hevig geschrokken maar wist door snel te handelen erger te voorkomen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.