16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 08:14
Medemblik Actueel.

FC Medemblik start nieuw voetbalseizoen met overwinning

Grasshoppers 1 met 1-0 verslagen

Medemblik – Onder grote publieke belangstelling is FC Medemblik het nieuwe seizoen begonnen met een verdiende 1-0 overwinning. Nieuwkomer Max Keizer werd de gevierde matchwinnaar.

Al in de eerste helft werd duidelijk dat FC Medemblik dit seizoen uit een ander vaatje wil tappen dan de afgelopen seizoenen het geval was. Tegen Grasshoppers uit Hoogwoud, waarvan vorig seizoen nog twee keer werd verloren, werd nu een verdiende 1-0 overwinning behaald. De van Hollandia gekomen Max Keizer zorgde halverwege de 1e helft met een vlammend schot voor de 1-0. Vlak daarna was het bijna 2-0, maar de harde inzet van Jaimie Olthof ging via de binnenkant van de paal het veld weer in.

Eigenlijk had FC Medemblik de voorsprong in de 2e helft verder moeten uitbouwen maar een aantal riante mogelijkheden werden hopeloos om zeep geholpen. Dit werd kort voor tijd nog bijna fataal toen Grasshoppers de bal hard op de onderkant van de lat boven de sterk keepende Rick Kuipers schoot, maar dit onrecht bleef de Medemblikkers gelukkig bespaard.

Volgende week volgt voor de ploeg van trainer Dave Zeilemaker de volgende krachtmeting. In Onderdijk is dan Strandvogels 1 de tegenstander dat haar eerste wedstrijd met 2-2 gelijk speelde tegen Hauwert 1.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?