Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 6 september – de bewolking heeft de overhand

grijze dag

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waar mogelijk een druppeltje regen uit kan vallen maar veel zal het niet zijn. De wind waait uit het westen en is matig 3Bft. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 19 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar 15 graden. 

Zondag is het weer de zon die de overhand heeft, de wind draait naar het noordwesten en is matig 3Bft. Ondanks dat de zon vrijwel de gehele dag schijnt wordt het niet warmer dan zo’n 18 graden.  Ook de rest van de nieuwe week blijven wij dit weerbeeld houden, veel zon, een matige soms vrij krachtige wind uit het noordwesten en een temperatuur van rond de 18 graden, woensdag rond de 17 graden omdat dan de wind draait naar het noorden.

Reageren via facebook