Onderwijsinspectie doet toch onderzoek naar dood 4-jarige Luna uit Wognum

Wognum – De Onderwijsinspectie gaat onderzoek doen naar de dood van de 4-jarige Luna uit Wognum. Het meisje raakte vorige week dinsdag ernstig gewond na een ongeluk op het schoolplein van basisschool Hieronymus. Afgelopen zaterdag overleed ze aan haar verwondingen.

Eerder gaf de politie, de Onderwijsinspectie en het Openbaar Ministerie aan geen onderzoek te doen naar de dood van het meisje. Maar daar is toch verandering in komen. Een woordvoerder van de Onderwijsinspectie laat aan RTV NH weten dat ze helder willen krijgen wat er precies met Luna is gebeurd en dat er gekeken wordt “wat voor lessen er uit te leren” vallen.

Uitvaart
Familie, vrienden, klasgenootjes en kennissen namen vrijdag afscheid van de 4-jarige Luna.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.