15.3 C
Medemblik
26 september 2020 16:55
Medemblik Actueel.

Wognum neemt afscheid van Luna

Wognum – Familie, vrienden, klasgenootjes en kennissen nemen vrijdag afscheid van de 4-jarige Luna die overleed na een ongeluk op het schoolplein van de Hiëronymusscchool in Wognum.

Afgelopen zaterdag overleed het meisje aan de gevolgen van een ongeluk op het schoolplein van basisschool Hieronymus. “Het verdriet is groot. Het verlies raakt heel veel mensen”, vertelt algemeen directeur Hans Vermeulen. Wat er precies is gebeurd is volgens Vermeulen nog niet duidelijk. “Maar er is geen enkele reden om te zeggen dat er een schuldvraag richting leden van het team is”, aldus de directeur,schrijft onze nieuwspartner RTVNH vandaag.

Er komt volgens de politie geen onderzoek naar het ongeluk. Er zou geen sprake van verwijtbaarheid dan wel opzet.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?