22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:08
Medemblik Actueel.

Bestuur V.V Opperdoes ziet af van aanbouw kantine

Foto: v.v Opperdoes
Foto: v.v Opperdoes

Opperdoes – Het bestuur van voetbalvereniging Opperdoes heeft moeten besluiten om af te zien van de geplande aanbouw bij de kantine. Het bestuur wilde een permanente overkapping realiseren zodat de leden en supporters een schuilplaats hebben als de weersomstandigheden slecht zijn.  Maar ook om extra inkomsten te genereren via verkoop van ijs/fris en koffie en om de perikelen te kunnen opvangen van de stratentoernooitent. 

Afgelopen februari werd besloten dat de aanbouwplannen door moesten gaan maar dat door de financiële situatie van de club dit alleen mogelijk kon worden gemaakt via een renteloze obligatielening.  Het bestuur heeft voor deze obligatielening leden mar ook diverse sponsoren benaderd, maar al snel bleek de daadkracht maar ook de belangstelling dusdanig laag te zijn dat het bestuur heeft moeten besluiten de plannen in de ijskast te zetten.

Andere punten die het bestuur parten speelde bij deze beslissing was o.a: een kantineomzet die met 20% is gedaald, een dalend aantal leden, minder sponsoren maar ook de huur-situatie van uit de gemeente Medemblik.  Ook een aanbieding van een sponsor om een 2e-hands fietsenstallingoverkapping te plaatsen was geen optie omdat er dan nog steeds bouwkundige aanpassingen moesten worden gedaan, en dan was het nog maar af te vragen of dit wel het gewenste resultaat zou brengen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?