Weerbericht Medemblik 4 september – overvloedige zonneschijn

zonMedemblik – Het is vandaag een dag waarop de zon overvloedig zal schijnen. Een vrijwel onbewolkte hemel zorgt ervoor dat de zon de temperatuur al snel boven de 20 graden brengt en pas in de avond na zonsondergang onder de 20 graden komt. De wind is vrij krachtig 4Bft en waait uit het noordoosten. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 15 graden. 

Vrijdag is er wat meer bewolking maar dat met de pret niet drukken, met 22 graden wordt het zelfs nog wat warmer dan vandaag. De wind draait van noordoost naar noord en neemt toe in kracht, 5Bft. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot zo’n 15 graden. Zaterdag overdag is het wisselend bewolkt, al heeft de bewolking wel de overhand en is het met 19 graden koeler dan vandaag en morgen. De kans op neerslag is vrijwel nihil.

Na zaterdag komt de zon weer terug al doet de temperatuur wel weer een stapje terug naar zo’n 18 graden overdag en 11 graden in de nachten. Of de nazomer doorzet is nog onduidelijk.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.