Nieuw complex Sporting Andijk geopend

Zaterdag 30 augustus heeft fusievereniging ‘Sporting Andijk’ haar nieuwe sportcomplex in Andijk officieel geopend.

Nieuw complex Sporting Andijk geopendAndijk – De dag begon met een programma voor de jeugd waarbij de jeugd van Asonia vanuit oost en de jeugd van AVV vanuit west Andijk vertrokken en symbolisch samen eindigde op het nieuwe sportcomplex. In de middag werden de vlaggen van Asonia en AVV gestreken en de vlag van Sporting Andijk in de top gehesen. De voorzitter van de nieuwe vereniging, Jaap Kwantes, bedankte iedereen die zich heeft ingezet voor het nieuwe sportcomplex en de fusie van de verenigingen.

Inzet

Wethouder Fit feliciteerde de vereniging met haar prachtige nieuwe sportcomplex. Extra aandacht gaf zij aan de enorme inzet van de vrijwilligers van de vereniging die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het behaalde resultaat.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.