Medemblik Actueel.

Regionieuws

Heron Auto sluit vestiging Opmeer.

heron opmeerWest-Friesland – Volkswagen dealer Heron Auto in Opmeer heeft per 1 september 2014 de deuren gesloten van haar vestiging in Opmeer. Op de website verwijst zij naar de al bestaande vestiging van Heron Auto in Zwaag aan De Marowijne 53. In april van 2013 kocht Heron Auto de vestiging in Opmeer van Volkwagen dealer Theo Rood. Toen werkte er 19 personen.

Sluiting

Op de website geeft het bedrijf een reden van deze sluiting. “Door de slechte ontwikkelingen in de automarkt en het grote aantal faillissementen in de bouw- en nijverheid in Noord-Holland – waaronder een groot aantal klanten van Heron Auto Opmeer – waren we helaas genoodzaakt de deuren van onze vestiging in Opmeer te sluiten,” schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website.

Reageren via facebook