Gezocht: betover(en)d jochie als Jakopje in de musical Beauty & the Beast

‘Br.Mscls. (Hhw) zkt kind (m), max. 120cm, vr musical Beauty&theBeast (17&18 april 2015). Zang-& acteerervaring = pré.’

JakopjegezochtWest-Friesland – Stichting Brassica Musicals uit Heerhugowaard is namelijk op zoek naar een klein Jakopje. Zij brengen op vrijdag 17 april en zaterdag 18 april 2015 de musical Beauty and the Beast naar theater Cool kunst & cultuur. En daarbij hoort een klein jongetje dat in een theekopje is veranderd, en met zijn onschuldige vragen & nieuwsgierige aard Belle en het publiek voor zich wint.

U kent Brassica nog van het nagenoeg uitverkochte ‘Oliver!’ vorig jaar april, en als u uit de buurt komt waarschijnlijk ook van Evita, Titanic en Jesus Christ Superstar in de jaren daarvoor. Met de combinatie van lokaal supertalent en professionele begeleiding (9-koppig orkest, regie, licht, geluid) bereikt deze musicalgroep een bijna professioneel niveau dat garant staat voor een meeslepende avond uit.

Wie wordt Jakopje? Dat hoopt Brassica in de komende maand te beslissen. Wie interesse heeft gaat naar www.brassicamusicals.nl/jakopje om zich aan te melden. (na voorselectie zijn de audities op 21 september tussen 14 en 17 uur in Cool. Repetities:1x p/m op donderdag,19-20uur (okt-mrt).)

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.