Weerbericht Medemblik 2 september – Vrij zonnig

zonMedemblik – Wij gaan een periode van mooi zomers weer tegemoed vanaf vandaag, veel zon, geen neerslag en temperaturen van rond de 20 tot 22 graden is ons deel. Vandaag er nog wel wat kans op bewolking maar het blijft droog. De temperatuur loopt op naar zo’n 20 á 21 graden bij een zwakke wind uit het noordwesten. In de nacht naar woensdag koelt het af naar 13 graden. 

Woensdag is een zon overgoten dag, het wordt 22 graden en de wind waait nog steeds uit noordoostelijke richting. Ook de rest van de week blijft het mooi nazomers weer. In het weekend komen er weer wat meer wolken onze regio binnendrijven maar het blijft droog.

Of de zomer doorzet is nog onduidelijk. Alles hangt af of het hogedrukgebied boven Scandinavië krachtig genoeg is om de storingen op afstand te houden.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.