17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 06:02
Medemblik Actueel.

Rabo Dikke Banden Race

Archief foto 2012
Archief foto 2012

Medemblik – Een plekje tijdens het WK DikkeBandenRace in Valkenburg! Dat is niet alleen voor de deelnemers van de DikkeBandenRace bijzonder, maar ook voor de ouders. Je moet dan natuurlijk wel eerst de DikkeBandenRace op zondag 15 september in Medemblik winnen. Er wordt in 3 categorieën gestart: groep 1: 7-8 jaar, groep 2: 9-10 jaar, groep 3: 11-12 jaar.

Voor alle winnaars die niet eerste zijn geworden zijn er ook leuke prijzen. Meedoen mag in de genoemde leeftijden voor alle kinderen zonder wielerlicentie en op alles behalve een racefiets. Het is dè gelegenheid voor de jeugd om hun talent te laten zien tijdens een echte wedstrijd met dranghekken en veel publiek.

Ook de race voor de jongste wielrenners gaat van start. Het gaat hier om de talenten t/m 15 jaar die vertrouwd zijn met racefietsen en waar het racebloed al snel is gaan kriebelen. Deze jongens en meisjes kunnen al aardig trappen, weten goed om te gaan met de wind en de versnellingen of zijn gewoon oersterk en hebben longen als een paard. Het wordt een spannende strijd in het centrum van Medemblik. De deelnemers scheuren langs de hekken en horen alle aanmoedigingen aan. Uiteraard wordt ook bij de jeugd om een plekje gevochten op het ereschavot. De prijzen voor deze kanjers worden beschikbaar gesteld door Vitasys.

Schrijf je hier in voor de Rabo DikkeBandenRace!

Reageren via facebook