Kleuterleidsters Hieronymusschool Wognum treft geen blaam dood 4-jarige Luna

foto jurgen van den bos
Foto: RTVNH/Jurgen van den Bos

Wognum – De dood van de 4-jarige Luna uit Wognum is niet de schuld van de kleuterbegeleiders. Die conclusie trekt het college van bestuur van de overkoepelende stichting Katholiek onderwijs West-Friesland.

Afgelopen zaterdag overleed het meisje aan de gevolgen van een ongeluk op het schoolplein van basisschool Hieronymus. “Het verdriet is groot. Het verlies raakt heel veel mensen”, vertelt algemeen directeur Hans Vermeulen. Wat er precies is gebeurd is volgens Vermeulen nog niet duidelijk. “Maar er is geen enkele reden om te zeggen dat er een schuldvraag richting leden van het team is”, aldus de directeur,schrijft onze nieuwspartner RTVNH

Er komt volgens de politie geen onderzoek naar het ongeluk. Er zou geen sprake van verwijtbaarheid dan wel opzet.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.