16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:17
Medemblik Actueel.

Drukke periode het Zwembad Midwoud

Afzwemmen, Discozwemmen, The Battle en een Familie-estafette

Midwoud – Nog 1 week en dan sluit ‘het Zwembad’ in Midwoud alweer zijn deuren.  Maar niet voor er nog een paar belangrijke evenementen zijn afgehandeld.  Zo is er op 6 september afzwemmen met een knallend feest tot slot, DJ Arie zorgt voor de muzikale omlijsting. 

Op zondag 7 september, de laatste dag van het zwembadseizoen, vind de ‘The Battle Midwoud/Oostwoud’ plaats. En mogelijk zelfs een heuze familie-estafette waarin 1 gezin het opneemt tegen een ander gezin. Er zijn 3 banen waarin in tegenelkaar gezwommen gaat worden.  Als u nog mee wilt doen, opgeven voor 5 september via liavandekamp@quicknet.nl of info@hetzwembad.nlAls er niet genoeg deelnemers zijn dan wordt er voor de kinderen een bandenrace gehouden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?