14.3 C
Medemblik
31 oktober 2020 01:49
Medemblik Actueel.

Meedoen in een heuze tv-serie? FC Medemblik zoekt figuranten

Medemblik – Voor de opnames van een nieuw seizoen ‘Verborgen Verhalen’ van de EO, is men op zoek naar voetballers tussen de 14 en 18 jaar. Er worden 8 afleveringen van 15 minuten opgenomen. Elke aflevering is een stand alone verhaal, waarin een maatschappelijke kwestie onder jongeren verteld wordt.

De aflevering waarvoor voetballers worden gezocht zal opgenomen worden in de regio Hilversum en in het verhaal wordt een voetbal toernooi nagespeeld. De opnames zijn tussen 24 september en 05 oktober 2014 in de omgeving van Hilversum, waarbij men vooral in de weekenden naar figuranten op zoek is.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen en heb je toestemming van je ouders, stuur dan een email naar figuratie@bingfilm.tv met daarin je naam, leeftijd, woonplaats, voetbalclub en elftal, telefoonnummer, beschikbaarheid en een recente foto.

Alle voorgaande seizoenen kun je bekijken via:

http://www.npo.nl/verborgen-verhalen/POMS_S_EO_098102

Reageren via facebook