Medemblik Actueel.

Algemeen

Hieronymusschool Wognum diep geraakt na overlijden leerlinge

kaarsWognum – De Hieronymusschool in Wognum reageert diep geschokt na het bericht dat het 4-jarig meisje dat afgelopen dinsdag bij een tragisch ongeval op de speelplein ten val kwam is overleden. Op de website schrijven zij: 

We zijn ontzettend verdrietig. De ouders van onze leerling die bij een ongeval op het schoolplein de afgelopen week ernstig gewond raakte, hebben ons laten weten dat hun dochter zaterdagochtend is overleden. Na een paar dagen tussen hoop en vrees is de vrees waarheid geworden. Wij wensen haar ouders, haar broers en alle mensen die dicht om hen heen staan heel veel sterkte.

Ook als school zullen we een manier moeten vinden om dit een plek te geven. De klap komt heel hard aan. De komende week zullen we op school op gepaste wijze aandacht geven aan het overlijden van onze leerling, samen met alle leerlingen en hun ouders.

Onze gedachten zijn bij de ouders, broers en overige familieleden.

Burgemeester ook geschokt. 

Gisteren kwam de gemeente Medemblik al met een bericht naar buiten waarin Burgemeester Frank Streng zegt diep geraakt te zijn door het bericht dat het meisje is overleden.

Reageer op dit onderwerp