Dirk Scheringa herrijst als een fenix en wil uw geld

Wognum – Na het enorme debacle met de DSB Bank, in 2009 failliet verklaard, is voormalig eigenaar Dirk Scheringa alweer hard op weg om uw geld uit de knip te kloppen.  Hij zoekt namelijk investeerders voor zijn project ‘DS Factoring’ . DS Factoring’ is een bedrijf dat rekeningen voorschiet waardoor bedrijven niet in de financiële problemen komen.  Over het bedrag moet het bedrijf wel ‘Servicekosten’ betalen.  Maar Scheringa vermeld dat tot 97% wordt uitebetaald van de openstaande facturen. 

Het idee is niet nieuw, er zijn diverse grote incassobureau’s die op dezelfde manier werken, deze betalen het grootste deel van de rekening aan de schuldeiser en gaan dan zelf achter het totale bedrag aan plus alle rentes en extra toeslagen.

Als u dus nog ergens een oude sok heeft liggen met daarin minimaal € 100.000,- dan kunt u met Dirk zelf bellen op telefoonnummer 06-53440209 ( u krijgt Dirk zelf aan de lijn).

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.